Ajankohtaista

Mika Waltari –seura pyrkii järjestämään tilaisuuksia noin kerran kuukaudessa. Lisäksi tähän kootaan muitakin ajankohtaisia tapahtumia, joista meille on ilmoitettu tai jotka muuten liittyvät seuran toimintaan.
Olemme avanneet Facebook-ryhmän.

Seuran vuosikokous pidetään 7.9. klo 17.30 Töölön kirjastossa, niinkuin aiemmin jo ilmoitettiin. Kokouksen jälkeen ei ole Panu Rajalan esitelmää, vaan se siirtyy pidettäväksi myöhempään ajankohtaan.
Pyydämme kaikkia kokoukseen tulevia käyttämään kasvomaskia. Kokoontumisrajoitusten mukaisesti kirjaston Waltari-saliin voidaan ottaa maksimissaan 25 henkilöä.

"Joudumme valitettavasti siirtämään toukokuulle aiotun vuosikokouksemme syksyyn. Uusi päivä on tiistai 7.9.2021."

Seuran tilaisuus 1.12. 2020 Töölön kirjastossa on peruttu koronatilanteen takia.
Sinuhe-elokuvan näytös 5.12. elokuvateatteri Orionissa on niinikään peruttu.

Jäsenkirje 2 2021

Lue jäsenkije tästä